Giselle Bentvelsen

Celliste

Kamermuziekensembles

Strijkkwartet

Strijkkwartet Musicamare

Organiseert u een feestje? Heeft u iets te vieren? In een kasteel? Of bij u thuis? Dan kunnen wij zorgen voor een prachtige muzikale omlijsting.

Ons strijkkwartet Musicamare bestaat uit:

  • Hans Rijkmans - viool
  • Anne van Eck - viool
  • Melanie van Overbeeke - altviool
  • Giselle Bentvelsen - cello

We zijn vier Nederlandse professionele musici die behalve collega's ook vrienden zijn. Onze thuisbasis is een Amsterdamse woonboot. Wij hebben een uitgebreid en gevarieerd repertoire en spelen met grote inzet en passie. U kunt ons aantreffen op uiteenlopende locaties. Niet alleen in de concertzaal maar ook op het water. Voor uitgebreide informatie kunt u de website www.musicamare.com bekijken.


Ensemble Carnaval des Animaux

Ensemble Carnaval des Animaux

Op zoek naar een muzikale activiteit voor uw cultuurprogramma op uw school?

Ons ensemble Carnaval der Dieren, waar ik als celliste deel van uitmaak, bestaat uit tien professionele musici. Onze uitvoering van deze compositie van de Franse componist Camille Saint-Saëns is zeer geschikt tijdens schoolconcerten. De leerlingen worden actief betrokken bij de voorbereiding en de uitvoering. Uniek aan dit project is dat er veel verschillende instrumenten van dichtbij te zien zijn. Violen, altviool, cello, contrabas, fluit, klarinet, xylofoon en piano´s. Doelgroep voor dit project: Brugklas Middelbaar Onderwijs, duur: 1 lesuur.